BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

About Me

Foto saya
selama, perak, Malaysia
assalamualaikum wbt....salam buat semua sahabat dan cikgu2.trial makin dekat.harap,semua mendoakan kejayaan kami.amiinnn......

MY BELOVED FRIENDS..HIHI
Terdapat ralat dalam alat ini

Pengikut

Isnin, 6 Julai 2009

Orientasi LoWer 6 (11.5.09 - 15.5.09)

ElLo everyone...million sorry cz br nk update bout orientasi lower 6 sdgkn dah almost 2 month drg msk blaja skunk...sorry2...Ok b4 bg this in4 let me introduce myself 1st.. Annyeonghaseyo, Farah imnida (hello i'm Farah).. i'm the vice president 4 GATINA's Club.. ok lets go to my main intention of doing this... Orientasi lower 6 bln mei aritu berjaya cz Fasi2 yg dipilih sme mnjlnkan tggugjwb msg2 dgn baik even sumtime ade wat slh la..tp tu sme lumrah kan.. there's nothing perfect in this world.. Junior2 pon bole dikatekan sume ikot kte...
Fasi2 yg terlibat untuk Orientasi ari tu is...
Our own GATINA's president Wan,
me myself Farah,
(Pra-u 4) Athirah, Shu-are, Jono, Syafiq, mimie, Pian
(Pra-u 3) Ezianti, Eton, Dina, Rahman
(Pra-u 2) Shahida, Akmal, hidayah, Siti
(Pra-u 1) Aisyah n nono



milion thanks to my frens cz krg la orientasi ni berjaya....^__^
Ari orientasi tu junior2 dibahagikan kpd 10 group.. over all sme group mnunjukkan prestasi yang baik cz fasi2 byk bg guide... hari 1st orientasi mcm biase la pendaftaran plaja n adela cramah2 dari ckgu n after rht tu fasi2 yg take over ampi blk cz ktorg wat sesi suai kenal n ice breaking...
hari ke 2 n ke 3 kbykannya ceramah dari cikgu2 n ade la skt aktiviti ngan fasi n kalo x slh hari khamis tu b4 rehat ade forum psl advantages msk form 6 dr Cikgu Kamarul Bahrin, Cikgu Anuar Ridzi n Cikgu Ibrahim... Forum yg diberi oleh cikgu2 bkn je menyedar kn junior2 malah menyedarkan ktorg fasi2 ni gak.. Thanks cikgu..
Hari jumaat plak mmg full 1 hari tu sesi bersama fasi je cume pagi jumaat tu ade la skt suai knl bersama ketua pengawas n exco2 pengawas n pendedahan dr wakil senior stiap kls psl klbihan kelas msg2 and after that fasi2 n junior2 enjoy!!!
ktorg fasi2 ni sediakan game yg best2 gak la antaranya Bisik2 or telifon karat, music chair, belon beracun n ade la lg...serius sume junior yg terlibat mmg sporting terutama yg kne denda cz dpt belon beracun...sme game yg ktorg wat ni bkn je utk ske2 tp ade gak pgajaran di sebaliknya..
n sebelum terlupa mse 1st day junior2 ni msk ktorg bg amanah utk drg jge iaitu BISKUT!!! kbyakan boys student biskut drg hancur tp ade gak yg bjk n jge leklok n girls pon ade gak yg pch biskut drg tp pratusannye x smpi la 10%...hahaha.. Siape yg pchkan amanah tu sme diberi denda mggunakan kotak bracun... ok la mls nak tls pnjg2 lg... CHOW... Annyong n slamat maju jaya utk senior n junior and i just wanna 2 say sorry if ade kekurangan cz x sme perkara yg kte wat org ske..
n nobody's perfect...

ni de skt gambo2 time orientasi... Check it out...



0 ulasan: