BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

About Me

Foto saya
selama, perak, Malaysia
assalamualaikum wbt....salam buat semua sahabat dan cikgu2.trial makin dekat.harap,semua mendoakan kejayaan kami.amiinnn......

MY BELOVED FRIENDS..HIHI
Terdapat ralat dalam alat ini

Pengikut

Selasa, 19 Mei 2009






SELAMAT HARI GURU!!!!!

hehehe...

assalamualaikum..
tanggal 18
mei 2009 skolah mengadakan sambutan hari guru

ini lah yg dinanti nantikan setiap tahun.
guru2 x sabar2 nk tgk apa yg student nk bg.
hihi..
i mean,

guru2 tggu je cmne student appreciate mereka
heee..

alhamdulillah
sambutan thn ni best!!!
walaupon ada jugak kesilapan teknikal yg membuatkan suasana yg agak kelam kabut,hem..but,great!!!sbb kami mmg bg cooperation yg mantap untuk sambutan ini.inilah yg menunjukkan betapa kami sgt teruja.
semua nya sbg bukti bahawa kami menghargai pengorbanan sorg guru bak nyanyian wan n the geng,lilin sorg guru..huahua...huahua..kami sume ikhlas untuk menjayakan sambutan ni.yg duk jauh2 cm dr sg bayor,tangjong lengkong,taman sri selama(x jauh pon,saja ja..haha..=p),sggp dtg.bgs3..;)..n taman2 lain.ngehngeh..kalo de kurang tu,maaf ya...huahuahuahua...


pengetua kita dengan segak nya tiba di hadapan dewan smk Dato' Haji Hussein di iringi oleh cikgu2 lain..kompang dipalu,dan tuan pengetua kita,EN. NORAZWAR disambut dengan senyuman manis anak2 sekalian.heeee..potpuri yg berbau lavender di tabur2..masyaALLAH!suasana yg ceria..=p..lepas ucapan tuan pengetua,guru2 kanan dan pembacaan watikah yg disampaikan oleh puan Rosnia,tuan pengetua bersama guru2 melangkah ke pentas.sebaik saja gong diketuk,music shuffle pon dimain kan dan tuan pengetua memotong kek.beliau juga sign pada perspek hari guru.heee..selepas menyanyikan lagu2 rasmi,......SURPRISE!!!surprise belon2 jatuh & kad yg besar gedebak tu mik mse dlm 3 hri la nk sambung itu ini..bg pihak GATINA,special thanx to FAIZ,SYEQAL,RIZAL,ADHWA,JONO,SHAPIQ,WANDI,AKMAL,KERUL N SUME DAK2 LAKI sbb brani mik risiko panjat sna sni.especially jono..haha..=p...then,kad yg lawa tuh hasil sentuhan NORMI RP..wawawa..pastu gong apa pelbagai,geng2 budak2 pmpuan lah.bunga2 pon pmpuan.agak ralat la scarlet pink jatuh.huhu..haishhhh!!rahsia.diam2 sudah.heeee...kami halalkan setiap klass2 yg kami skip(maaf ya cikgu2,kami x masok klass cikgu..huahua..!!)..pastu,special thanx jugak pd budak2 form6 dr semua klass iaitu klass PRA U 1,PRA U 2,PRA U 3,PRA U 4 sbb sggp dtg jauh2(klass ngn dewan kan jauh) semata mata unuk get hands tolong buat preparation.amat2 bertuah dpt kwn2 cm hampa.dah la baik2,comel2 suma.hahaha..=p


paling best!!tarian pop yeh yeh dr budak2 PRA U..haha..mmg best!(tp geram gak la ctr last2 minute..haha..bdy,mmg best!!)cikgu2 suma nya gelak3 je.haha..x cye??ni..


then
paling mengusik jiwa kalbu,nyanyian nasyid dr asrama skolah la.masyaALLAH!!SEDAP SORA DEPA!huhu..kalo sy jd cikgu,nangis2 dah..heeee..=p.cikgu rusdi pon terharu.haha..atas permintaan ramai,depa terpaksa nyanyi kali kedua.thanx yea pd WAN,ANNAS,NABIL n suma2 lah.soryy2,sy x kenal suma lah.huhuhu...lilin sorg guru,huh!!mendalam ooo lagu tuh!

nasyid perempuan pon best jugak.pandai adik2 kita nyanyi kan.heee..bgs3..suma nya sopan2 je..insyaALLAH..jd contoh pd budak2 lain.amin...

tiba2 cikgu KU JAISMAN nk karoake,sudah2..pening pala budak ni(ada lah..heee).hadus!!!malu deh!de kesilapan teknikal sket.huhuhuhu..pepon,suasana ttp ceria bila cikgu jais nyanyi.heeee.lagu pop yeh yeh jugak..bese lah,org lama an.suma audience terhibur la sbb sora cikgu sedap.masok ngn 60-an.suma duk sorak2.hee..tp,keadaan masih terkawal..hehe..=p

bila cik ainun kite deklamasi sajak,suma nya terkesima.ngehngeh..x igt la pulak tajuk apa sbb bz backstage.tp,best la.well,tgk org la!hee..cik ainun buat cikgu2 suma terharu dgn bait2 puisi yg meruntun jiwa seorang pendidik..heheheh..pepon,syabas cik ainun!!=)

choral speaking gempak!besalah.dak asrama an.heee..depa asrama suma nya best2.nashid,choral speaking,scrabble pon depa jugak.ngehngeh..mesty cikgu ANWAR bgga.heeee...

x kurang hebak jugok dih demo buak sketsa.sonok!demo juara sketsa daerah larut matang selama & kerian.nnti boleh la demo ni gati fauziah nawi,p ramlee ke,tobby mcguire pon buleh!heee..demo duk belakon pasal cakerawala.baguh jugok.kami pon dok tahu sgt pasal cakerawala.yalah,kami suma budok kemanusiaan.dok amik sc.heee..hebak3!=p(ckp loghat sg bayor..heee..sonok2..=p)

sesi bergambar!!ni most wanted!!kami suka bergambar la!ngehngeh..kesempatan ni kami mik amik gamba ngn cikgu.kat lam klass suma nya takot3.huhu..cikgu pon mak aih..cm mak datin!heeee...glamor3..


yg paling best,time penutup.kami kna kemas2 dewan.ha,suma nya bz buat keja.menyapu(tulah,sapa suh duk tabur mcm2..heeeeegurau2 saja.satgi bising lak akak2 kite yg tabur potpuri tuh..wiwiwiwi)..angkat meja,susun kerusi,adat la kan.last2,tuan pengetua bg kek!!yeayea..best3!!!..dengan iringan lagu 'i hate this part',kami pon potong la kek.pas makan,kek di calit calit ke pp.huhu...aksi kejar mengejar berlaku.tp,keadaan jugak terkawal..=p..time tuh terasa eratnya persahabatan kami.moga ALLAH memberkati persahabatan ini.mungkin ini kenangan di smkdhh.mungkin jugak untuk selama lamanya.huahua..nnti hampa pg U,kawen ke,jgn lupa au kita penah makan kek sama2.ngehngeh..pepon,sbelum kami pergi november nih,kami harap kami suma igt je kenangan2 kat form6 ni..sesungguhnya persahabatan itu sgt indah..heeee..n cikgu2 doakan kejayaan kami dlm stpm 2009 nih..(ketaq nih!)..amin fil alamin...=)assalamualaikum..


0 ulasan: